Saturday, March 26, 2011

Don’t give up the rain!



I actually wanted to write quite different article, but when I heard weather forecast for this weekend I have changed my plans and the other article will publish later. The weather forecast says that we should get ready for the rain and cold this weekend. I already believed spring is coming! I don’t like so much the weather. The first thing is it makes me sleepy and a bit sad. The second problem comes when I have to go out. I usually don‘t know what to dress to don‘t get wet and don’t have dirty pants as well. Don‘t you have the same problem? Well, the best option is to fight against the rain with rain boots! I was very sceptical of rain boots. Shapeless, comb, reminding childhood. Such a feeling I had by that time before I fell in love with Burberry rain boots and I'm proud owner of those beauties. I become lover of pools!:) The good thing about it is that you can use your rain boots on summer festivals as well. Rain boots become common shoes. In the fall and even now in the spring I have seen many girls in such a great rain boots, which added an imaginary sparkle to their outfits. What about patterns? I think that right here means “less is more”. Single colour and shiny rain boots look the best. Great rain boots has Burberry, Hunter, D&G, Fendi and also Vivienne Westwood in collaboration with Melissa Shoes. I pretty like the cheaper option, which presented Czech blogger Ejvi.

Have a look how for inspiration. A don’t give up the rain!



Ve skutečnosti jsem chtěla napsat celkem jiný článek, ale když jsem slyšela předpověď na tento víkend, změnila jsem plány a ten druhý článek uveřejním později.
Podle předpovědi bysme se měli připravit na déšť a zimu. A to jsem věřila, že už přichází jaro! Nemám moc ráda takové počasí. První věc je, že jsem ospalá a trochu posmutnělá a ten druhý problém přichází ve chvíli, kdy musím vyjít ven. Většinou nevím, co si obléct, abych nebyla mokrá a neměla špinavé kalhoty. Nemáte ten samý problém? Nejlepší volbou je bojovat proti dešti s holínkami! Byla jsem velice skeptická, co se týče holinek. Neforemné, plastové, připomínající dětství. Takový pocit jsem měla, do té doby, než jsem se zamilovala do těch od Burberry a stala jsem se pyšnou majitelkou těch krásek a taky milovníkem kaluží!:) Výhodou je, že je můžete využít i na letní festivaly. Holínky se staly běžnou obuví a to nejen na už zmiňované festivaly. Na podzim a i teď na jaře jsem viděla spousty slečen ve skvělých holínkách, kterým dodaly pomyslnou jiskru na outfitu. A co vzory? Myslím, že zrovna tady znamená „méně je více“. Nejlépe vypadají jednobarevné a lesklé. Skvělé modely má už zmiňovaný Burberry, Hunter, D&G, Fendi a taky Viviene Westwood ve spolupráci s Melissa. Mě se hodně líbí i levnější varianta, kterou představila na svém blogu Ejvi.

Podívejte se na inspiraci. Nedejte dešti šanci!










7 comments:

  1. ja mám holinky už skoro rok a odvtedy je dazd mojim najlepším kamaratom...mam značku Kamik ( viac na blogu) a som s nimi velmi spokojna...maju skvelý dizajn a su ekologicke, co viac si mozem priať :)

    velmi pekny blog , mas noveho citatela
    http://fashionsmiley.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. :) It just started raining while I was reading your post, funny :)

    Love all the rainboots!

    XX

    PS: Come and follow me if you like
    http://miriscastle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. I love de color boots! great post dear!

    I love your blog btw, Following! hope we could follow eachother.

    kisses!

    ReplyDelete
  4. Mám rada gumáky ..pisala som o nich uz vela raz .. a aj ich casto nosim :)

    ReplyDelete
  5. Já si musím nutně holinky pořídit. Moje mamka si na Slovensku koupila takové naprosto boží! Tak plánuju,že si je od ní minimálně vypůjčím :D

    ReplyDelete

I appreciate every your comment, thank you very much! X

CZ/ Vážím si každého vašeho komentáře, moc děkuji! X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...