Tuesday, March 15, 2011

Let me introduce myself

Hi fashion people!
   I am interested in fashion, blogs and I like writing articles. I would like to work as a journalist in the future and I think a good choice to combine my hobbies is to estabilish a blog. Or at least try.:) What it will be about? Well, I want it to be mainly about fashion news and events that interest me personally, or that interest you. I would be glad if you write me your advice, inspiration or ideas, because I want to create something that will interest you. The reason is simple, all posts will be written for you, dear readers. So.. What would you like to read/see on my blog? What are you interested in? I look forward to your comments!

CZ/
   Mám ráda módu, blogy a ráda píšu články. V budoucnu bych ráda pracovala jako novinářka a myslím, že skvělou volbou, jak zkombinovat moje záliby, je založit blog. Nebo se o to alespoň pokusit.:) O čem bude? Chtěla bych, aby můj blog byl především o módě, módních novinkách a událostech, které mě osobně zaujaly a nebo zajímají právě vás. Budu ráda pokud mi napíšete svoje nápady a rady, abych mohla vytvořit něco, co vás bude zajímat. Důvod je prostý, všechny příspěvky budou pro vás, milí čtenáři. Takže co byste si rádi přečetli/viděli na mém blogu? A co vás zajímá? Budu se těšit na vaše komentáře!
Mia

1 comment:

  1. Som zvedavá akým štýlom to rozbehneš... budem ti držať palce... Zatiaľ sa mi tu páči a stávam sa followerom.. budem rada ak mrkneš aj ku mne.. :) pa

    Katka

    ReplyDelete

I appreciate every your comment, thank you very much! X

CZ/ Vážím si každého vašeho komentáře, moc děkuji! X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...