Monday, September 9, 2013

The Good Life

Hi guys!
How have you been? It seems it is my last summer outfit although I wish for another beautiful hot weekend as was the last one. The shirt I'm wering is my last summer sale buy from Bratislava, where I was last week. The moment I tried it on I was in love. Doesn't matter it was left only in large. I like it this oversized. The frilled skirt was one of those ''Uhm I'm not sure about it'' purchase in Portugal. It actually looks great with everything. It would be shame to leave it in the store. I loved to wear it in those hot days at the same time I was always afraid when wind started to play with the hem. I'm glad white is one of those fall trends so we may see een more snowy outfits in autumn.
I have seen that some posts appear only after a day since they were published, so follow me on FB to see the news and new posts first!

                                                        FACEBOOK / ASK / INSTAGRAM


CZ/
Jak se máte? Vypadá to, že toto je můj poslední letní outfit, přestože bych si přála opak. Košili, kterou na mě můžete vidět, jsem si ulovila minulý týden ještě ve slevách při návštěvě Bratislavy. V moment, kdy jsem si ji zkusila, jsem se do ní zamilovala. A ani nevadí, že ji měli jen v L-ku. Líbí se mi takto oversized. Sukně s volánem byl jeden z těch nákupů "Hm, no nevím teda" ještě v Portugalsku, ale je tak snadno kombinovatelná, že by byla škoda ji tam nechat. Moc ráda jsem ji nosila během léta, ale o něco méně raději jsem byla, když začalo foukat. A teď jsem ráda, že jedním z těch podzimních trendů je i bílá, takže na podzim možná uvidíme více sněhových outfitů. 
Vypozorovala jsem, že některé posty se objeví až po dnu od té doby, co byli publikováni, proto mě můžete sledovat na FB, abyste se dozvěděli novinkách a nových postech jako první!

                                                        FACEBOOK / ASK / INSTAGRAM






23 comments:

  1. vypadáš vážně krásně! celý outfit se mi moc líbí:) ta sukně je vážně povedená:) já moc bílou na oblečení nemusím, ale možná trendu taky podlehnu jako vždycky:-D

    ReplyDelete
  2. kráska :) sluší ti moc ta košile :)

    ReplyDelete
  3. Absolutely love your style! Gorgeous outfit!

    ReplyDelete
  4. Košile je velmi pěkná :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. super košile, s bílou sukní vypadá skvěle! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Jsi nádherná a košile vypadá moc příjemně. :)

    ReplyDelete
  7. cute frilly skirt, legs for days x
    M

    ReplyDelete
  8. great look!!!

    www.sophiasstylediary.blogspot.de

    ReplyDelete
  9. nádhera, už aby bylo zase léto;))

    ReplyDelete
  10. WOW, you are so beautiful! I really enjoyed looking at your other posts. You have great style! Would you like to follow each other? I am your new follower in GFC #532. I hope you will visit my blog and follow me also in gfc.
    Olga
    www.impromp-two.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. super kosile! a skvele ladi s tou sukni :)

    ReplyDelete
  12. Your ballerinas are so cute. :)

    ReplyDelete
  13. What a beautiful outfit! I totally love that skirt! The shape of it is beautiful!:)

    xxx

    ReplyDelete

I appreciate every your comment, thank you very much! X

CZ/ Vážím si každého vašeho komentáře, moc děkuji! X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...