Tuesday, June 24, 2014

I Am Back




It's been couple of months since I posted the last article. Since I was extremely busy with my studies and work I was unable to give as much as I could to my blog. So I stopped it for a while but I knew I would get back one day and here I am. :)
I've just finished university, got accepted to master and started a new chapter of my life... I joined Emirates airline as stewardness and moved to Dubai. Therefore my blog will be futher more rather about travelling and life around the world than fashion. I have no longer the possibility of taking pics of outfits. 
Hopefully you will like it and you keep visiting my blog.:) 

CZ/
Už je to nějaký čas co jsem naposledy zveřejnila článek. Od té doby jsem toho měla opravdu hodně jak ve škole tak i v práci a věděla jsem, že nemám na blog tolik času, kolik bych chtěla a tak jsem ho na chvíli pozastavila s tím, že se zase jednou rozjede no a jsem zpátky.:)
Zrovna jsem dokončila školu, začala další a hlavně začínám novou kapitolu života... Začala jsem pracovat pro Emirates jako letuška a přestěhovala se do Dubaje. Tak teď můj blog bude asi více o cestování a životě v Dubaji než módě. Už tady nemám svého fotografa, takže nemůžu fotit outfity. 
Doufám, že i přesto budete dál chodit na můj blog.:)







Do you want to follow me?



1 comment:

I appreciate every your comment, thank you very much! X

CZ/ Vážím si každého vašeho komentáře, moc děkuji! X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...